Posted inDiverse

Top filme de crimă și mister din acest an

Genul crimă și mister continuă să fie una dintre cele mai populare și captivante categorii din lumea filmelor. Cu povești complexe, personaje intrigante și răsturnări de situație neașteptate, aceste filme ne provoacă să rezolvăm puzzle-uri și să ne lăsăm captivați de mister. Iată o selecție a top filmelor de crimă și mister din acest an:

1. „Knives Out 2” (2023)

Continuarea filmului de succes „Knives Out” aduce din nou pe ecran detectivul Benoit Blanc (interpretat de Daniel Craig) într-o nouă aventură de crimă și mister. Cu un ansamblu stelar de actori și o intrigă complicată, acest film promite să fie la fel de intrigant ca și predecesorul său.

2. „The French Dispatch” (2023)

Wes Anderson revine cu o poveste de mister plină de stil și umor. „The French Dispatch” explorează viețile jurnaliștilor și a personajelor pe care le scriu, într-un mod unic și captivant. Filmul aduce în prim-plan elemente de crimă și mister într-un cadru artistic remarcabil.

3. „The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window” (2023)

Această comedie neagră și misterioasă îl are în centrul atenției pe Anna (interpretată de Kristen Bell), o femeie care devine obsedată de femeia din casa de vizavi. Cu elemente de parodie și mister, acest film oferă o perspectivă unică asupra genului.

4. „The Black Phone” (2023)

Un film de groază și mister regizat de Scott Derrickson, „The Black Phone” urmărește povestea unui băiat răpit care se conectează la un telefon negru misterios în timpul captivității sale. Filmul promite să ofere momente tensionate și surprize înfricoșătoare.

5. „Death on the Nile” (2022)

Această adaptare a romanului lui Agatha Christie îl aduce din nou pe detectivul Hercule Poirot (interpretat de Kenneth Branagh) într-o călătorie pe Nil, unde investighează o crimă. Cu un ansamblu de actori impresionant și o poveste plină de suspans, acest film este o călătorie în lumea clasicelor mistere.

6. „Don’t Worry Darling” (2022)

Regizat de Olivia Wilde, acest film misterios îl are în rol principal pe Harry Styles și îl prezintă pe el și pe Florence Pugh ca un cuplu cu secrete întunecate. Cu o atmosferă misterioasă și o intrigă tulburătoare, „Don’t Worry Darling” promite să fie un film captivant.

7. „The Lost City” (2022)

O comedie de aventuri și mister, „The Lost City” îl are pe Channing Tatum în rolul unui autor de romane cu aventuri care trebuie să salveze o exploratoare (interpretată de Sandra Bullock) de la răpitorii ei. Cu umor și momente de acțiune, acest film oferă o combinație unică de elemente de mister și aventură.

8. „The Outfit” (2022)

Un film de crimă și mister clasic, „The Outfit” prezintă povestea unui bărbat (interpretat de Mark Rylance) care rulează un magazin de îmbrăcăminte și devine implicat într-o rețea de intrigi și trădare. Filmul oferă un scenariu tensionat și o atmosferă retro.

9. „Scream” (2022)

Această continuare a seriei „Scream” aduce înapoi personajele cunoscute și un nou val de crime și mister. Cu referințe la filmele de groază și un omagiu adus originalului din 1996, „Scream” este un film ce te ține în suspans.

10. „The Devil’s Light” (2022)

O poveste de mister și supranaturală, „The Devil’s Light” explorează un grup de călugări care investighează fenomene paranormale. Filmul aduce în prim-plan dileme religioase și elemente de mister într-un cadru înfricoșător.

Aceste filme de crimă și mister din acest an oferă o gamă variată de povești, de la mistere clasice la explorări contemporane ale genului. Indiferent de preferințele dvs., aceste filme vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca mintea. Ia-ți popcornul și pregătește-te pentru o călătorie plină de suspans în lumea crimelor și a misterelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *